Nieuws Adverteren

Adverteren bij Made in

Made in brengt iedere werkdag positief economisch nieuws uit 7 Vlaamse regio’s. Dankzij deze regionale indeling kan er gemakkelijk gesegmenteerd worden op een bepaald gebied, maar ook een volledige Vlaamse dekking is mogelijk.

Via een nauwe samenwerking zorgen wij ervoor dat ons betrouwbaar imago afstraalt op jouw product of dienst. Je bereikt steevast een hoogwaardig en koopkrachtig b2b-publiek: een niche-doelgroep van ondernemers in Vlaanderen dat nergens anders zo collectief benaderd kan worden.

Partnerships

Dankzij een structureel partnership ben je gedurende minstens één jaar verzekerd van jouw visibiliteit in de regionale b2b-markt.

Er ligt een sterke focus op branded content  in combinatie met gerichte banner campagnes op jouw doelpubliek. Als partner word je betrokken bij de ontwikkelingen van ons merk en nodigen we je uit op exclusieve partnerevents. De geloofwaardigheid van onze nieuwsfeiten straalt af op je merk of product.

Display advertising

Op de 7 websites tezamen bereikt Made in maandelijks 785.000 bezoekers. Nieuwsbrieven en social media kanalen worden ingezet om het digitaal bereik uit te breiden. Made in biedt een uitgebreid portfolio aan bannerposities op website en nieuwsbrief alsook de mogelijkheid om e-mailings naar partner-adressen te sturen aan. Via verkoop op basis van impressies weet je precies hoeveel lezers je advertentie te zien zullen krijgen. En door continue monitoring tijdens de campagne en een gedetailleerde rapportage achteraf kan je de effectiviteit van je campagne perfect meten.

Indien gewenst, kan er eveneens via Programmatic ingekocht worden bij Made in.

Branded content

De kracht van Made in ligt in het brengen van positief regionaal economisch nieuws en is daarmee uniek in Vlaanderen. Hiermee bereiken we een gesegmenteerde doelgroep van hoogopgeleide kapitaalkrachtige b2b-contacten die met een hoge betrokkenheid onze artikels lezen.

Om ervoor te zorgen dat jouw boodschap past binnen de thema’s die Made in lezers verkiezen, gaan we samen op zoek naar het ideale aanknooppunt om dit effectief en inhoudelijk sterk over te brengen. Onze specialisten schrijven deze content zodat het perfect past tussen de kwaliteitsvolle journalistiek waar onze onafhankelijke redacteurs dagelijks voor instaan. Zo bieden we onze lezers de kwaliteit waarmee ze vertrouwd zijn.

Video advertising

Video is een medium waar toekomst in zit en waarmee je een extra dimensie kan toevoegen aan je campagne. Op die manier prikkel je Made in lezers met beelden. Ook op sociale media is dit meer en meer the way to go. Bij Made in zijn er video-mogelijkheden binnen bestaande formats of kunnen we een op maat gemaakt format uitwerken.

 

Sectoren

Made in sorteert het nieuws onder een aantal sectoren die bovendien regio overschrijdend zijn. In deze context komt een branded content campagne nog beter tot zijn recht . Je campagne (branded content, video, e-mailing) wordt in Vlaanderen verspreid naar lezers met een specifieke interesse in jouw expertise. Op die manier kan je zeer gerichte informatie naar de decision makers brengen en versterk je je marktpositie bij deze doelgroep.

Events

Made in organiseert regionale netwerkcongressen waar ondernemers elkaar inspireren en nieuwe business contacten gelegd worden. Hier kan je als sponsor je digitale strategie uitbreiden naar live communicatie en klanten of prospecten een cross-mediale ervaring bieden. Made in organiseert eveneens On Tours en brengt ondernemers tot bij jouw bedrijf om je product of merk op een creatieve wijze te beleven. Dit zorgt voor een positieve invloed op hun merkvisie.

Daarnaast is Made in frequent actief als mediapartner op evenementen gericht op de bedrijfswereld en staat open voor samenwerkingen. Neem hiervoor contact op met onze Marketing afdeling.

CONTACT

Meer informatie over onze mogelijkheden? Contacteer dan de b2b media-adviseur uit jouw regio. Hij maakt graag een plan op maat van jouw doelstellingen.

Werner Loots

Key Accountmanager Made in Kempen, Antwerpen & Mechelen
Tel: +32 474 37 25 80

Contacteer

Nicolas Bracke

Key Accountmanager Made in Oost-Vlaanderen & West-Vlaanderen
Tel: +32 470 26 73 62

Contacteer

Tom Van Der Staey

Key Accountmanager Made in Vlaams-Brabant
Tel: +32 499 25 58 58

Contacteer

Ode Saenen

Key Accountmanager Made in Limburg
+32 498 19 13 53

Contacteer