Nieuws Antwerpen 1 000 euro voor Antwerpse startups

1 000 euro voor Antwerpse startups

1 000 euro voor Antwerpse startups

schoolDe stad Antwerpen wil innovatieve Antwerpse startups deze zomer de kans geven om deel te nemen aan de Summer Classes Readiness die Antwerp Management School (AMS) in juli organiseert. De stad voorziet in een financiële tussenkomst van 1 000 euro. Zo versterkt de stad samen met AMS het Antwerpse ecosysteem voor startups.

Het gaat over drie korte trajecten:
Organization Readiness en Personal Readiness op 5, 6, 7 en 8 juli en Investor Readiness op 12, 13, 14 en 15 juli. In vier dagen worden ondernemers intensief ondersteund in de groei van hun onderneming door Prof. Omar Mohout, ir. Jan Lagast en coach Sylvie Verbanck.

“Tijdens de Summer Class werk je wel degelijk aan je eigen bedrijf, maar niet in je bedrijf. Het is gewonnen tijd.” zegt AMS-projectdirecteur Eric Kenis.

De ondernemers krijgen gerichte feedback om hun vaardigheden aan te scherpen en hun groeipijnen aan te pakken. Het zijn programma’s voor en door ondernemers. “De ervaren coaches, zoals Jurgen Ingels en Brendon Grunewald, kunnen de starters snel en effectief helpen. Na de Master Class worden de ondernemers van nabij opgevolgd door AMS.”

Het programma staat niet alleen open voor bedrijfsleiders-eigenaars van startups, maar ook voor groeibedrijven en KMO’s met max. 50 medewerkers die als groei-organisatie strategischer en efficiënter willen worden.
Om als startup in aanmerking te komen voor 1 000 EUR zijn er wel enkele voorwaarden. De startup is maximum 5 jaar oud, en moet in stad Antwerpen geregistreerd zijn of activiteiten op het grondgebied van stad Antwerpen ontplooien. De Summer Class is ook erkend voor de KMO portefeuille.
http://www.antwerpmanagementschool.be/nl/contact

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.