Nieuws Antwerpen 11 nieuwe Vriendelijkste Handelaars in onze regio

11 nieuwe Vriendelijkste Handelaars in onze regio

11 nieuwe Vriendelijkste Handelaars in onze regio

ZEMST/LONDERZEEL/KAPELLE-OP-DEN-BOS – In Malle vond een nieuwe awarduitreiking van de verkiezing van de Vriendelijkste Handelaar 2018 plaats. Die leverde een eerste prijs op voor 11 ondernemingen uit de regio.

Hairstudio Classic’s uit Brasschaat, Broosjes & Co uit Brecht, De Lapjesvrouw uit Essen, Nina uit Hoogstraten, Gwijde uit Kapellen, Cocoon Bloemsierkunst uit Malle, Hondenkapsalon Bobbyland uit Schoten, Dream PC uit Stabroek, Optiek De Leersnijder uit Wuustwezel, Oorts-Lenaerts uit Zandhoven en Van Gorp Projects uit Zoersel konden klaarblijkelijk op grote tevredenheid van hun klanten rekenen, wat dan ook de prijs van Vriendelijkste Handelaar opleverde.

De awards voor Vriendelijkste Handelaar zijn een initiatief van Handelgids.be dat via deze verkiezingen klantvriendelijkheid onder de aandacht wil brengen. De verkiezing is gebaseerd op de mening van klanten. Een jury komt er niet aan te pas.

Luc Verheyden, zaakvoerder van Handelgids.be: “Klantvriendelijkheid is het belangrijkste stokpaardje voor een kmo en het kost niets. Ik stoorde mij dikwijls aan het onvriendelijke gedrag van sommige kmo’s en wilde dit in een positieve richting sturen om hen te helpen. Vandaar dit initiatief.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.