Nieuws Antwerpen 12 bedrijven kandidaat-Gazellen

12 bedrijven kandidaat-Gazellen

12 bedrijven kandidaat-Gazellen

trends12 ondernemingen uit de brede Antwerpse regio dingen morgen mee naar de titel van de snelste groeigazelle van Vlaanderen en Brussel. De bekroning tot groeigazelle is een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt door het financieel tijdschrift Trends.

De Trends Gazellen worden geselecteerd uit een analyse van alle bedrijven uit de Trends Top 100.000. De ondernemingen worden gerangschikt volgens de groei van hun omzetcijfer, het personeelsbestand en de cashflow. De cijfers worden vergeleken op basis van de boekjaren 2008 en 2012. Minimumvoorwaarden zijn dan wel dat het bedrijf minstens vijf jaar oud is en in 2012 minstens 20 personeelsleden op de payroll moet hebben. De groei van alle parameters wordt dan zowel in absolute cijfers als in procenten berekend.

Trends werkt met drie categoriën: grote ondernemingen met een omzet van meer dan 10 miljoen euro in 2008, middelgrote ondernemingen met een omzet tussen de 1 en de 10 miljoen euro en kleine ondernemingen met een omzet van minder dan 1 miljoen.

Na de aanduiding van alle provinciale en Brusselse gazellen worden telkens 20 ondernemingen in elke categorie genomineerd voor de verkiezing van de nationale gazellen.

De lijsten met de genomineerden zijn ondertussen bekend gemaakt. De brede Antwerpse regio, het wingewest van onze website Made in Antwerpen telt in totaal 12 genomineerden.
Ze worden opgelijst in alfabetische volgorde.

Grote Gazellen
* Distrilog Group uit Bornem: transportbedrijf.
* Hubo België uit Wommelgem: distributeur.
* Veritas uit Kontich: winkelketen.

Middelgrote Gazellen
* De Bonte Betonfabriek uit Waasmunster: bouwbedrijf.
* Genae Associates uit Antwerpen: klinische studies.
* Janssens Field Services uit Antwerpen: installateur.
* MICS uit Wilrijk: software beheer en onderhoud gebouwen.

Kleine Gazellen
* Bayro uit Lokeren: bouiwbedrijf.
* Bricoconsult uit Edegem: exploitant doe-het-zelf zaken.
* EBN Tech uit Lokeren: elektrische installaties;
* Mako uit Antwerpen: opslagrekken.
* PZ uit Niel: loonberekening en recrutering.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer