Nieuws Antwerpen 17 nieuwe kmo units langs de A12 in Aartselaar

17 nieuwe kmo units langs de A12 in Aartselaar

17 nieuwe kmo units langs de A12 in Aartselaar

AARTSELAAR/ANTWERPEN – Op de hoek van de Boomsesteenweg en de Halfstraat in Aartselaar bouwt Mathieu Gijbels in opdracht van Beerens Real Estate 17 nieuwe kmo units. Bij het Antwerps advieskantoor voor bedrijfsvastgoed Anker 18, die het project op de markt brengt, merken ze dat er heel wat interesse is.

Het project omvat 17 kmo units met oppervlaktes tussen de 150 en de 467 m². “De units met magazijn en kantoren kunnen ingebouwd worden en verschillende units samenvoegen is mogelijk. Voldoende parking is voorzien voor of naast de unit”, zegt Thierry Lens van Anker18. “De grote troef van dit park is de ligging langs de A12, want via de N16 is zowel E19 als E17 zeer vlot bereikbaar.”

De oplevering is voorzien voor het bouwverlof 2020. “Er is zeer gezonde interesse, heden zijn er drie units verkocht en verschillende onder optie”, besluit Thierry Lens, die je kan contacteren voor verdere informatie of een plaatsbezoek.

Schaerer Belgium zal zich vooraan het project installeren met hun nieuwe hoofdzetel, onderhoudsatelier en opleidingsruimte.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.