Nieuws Antwerpen 2.800 jobs in database van Freelancenetwork

2.800 jobs in database van Freelancenetwork

2.800 jobs in database van Freelancenetwork

jobsjobsjobsVandaag steken er zo’n 2.800 jobs in de database. De site Freelancenetwork is daarmee uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het landschap van de jobaanbiedingen. Voortaan wordt elke dinsdag van de maand in Antwerpen ook een open coffee georganiseerd, een gratis netwerkbijeenkomst voor zelfstandigen, opdrachtgevers en freelancers.

“Het lijkt me belangrijk dat bedrijven ook eens contact hebben met freelancers”, zegt organisator Michel Piedfort. “Het contact tussen freelancers en opdrachtgevers loopt vandaag veelal via e-mail. Wij organiseren daarom deze week dinsdag onze eerste Open Coffee bij Regus in de Antwerp Tower op de De Keyserlei. Wij deden dat eerder al in steden als Mechelen, Leuven, Sint Niklaas en zelfs in Wilrijk. Het leek me belangrijk dat we dat ook deden in het centrum van de grootste stad van Vlaanderen.”

De Open Coffee loopt van 8u15 tot 10u15. Het event is gratis toegankelijk. De koffie staat alvast reeds klaar. Inschrijven is niet verplicht maar wenselijk.

Freelancenetwork is daarmee zo stilaan op kruissnelheid gekomen. De site is een initiatief van Michel Piedfort die eerder enkele jaren werkte bij hr-bedrijven en in de jobaanbiedingen naar freelancers toe een groeimarkt onderkende. De database van de site groeit onafgebroken verder uit en kreeg er verleden jaar opnieuw 600 extra aanbiedingen bij. “Wij registreren vandaag gemiddeld 10 nieuwe jobs”, zegt Michel Piedfort. “Wij bereiken aan de andere kant zo’n 10.000 freelancers die geregeld een beroep doen op onze aanbiedingen.”

Wie als freelancer mee opgenomen wil worden in het bestand betaalt daarvoor 75 euro voor zes maanden. Voor één jaar betaal je 99 euro, voor twee jaar 150 euro.

De top-10 van de jobaanbiedingen op het Freelancenetwork:

331 verkopers
210 ingenieurs
205 webdesigners
174 administratieve bedienden
150 telemarketeers
144 technisch tekenaars
134 lesgevers
127 copywriters
119 programmeurs
110 financiële bedienden

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.