Nieuws Antwerpen 21 bedrijfsunits in nieuw bedrijvenpark Rijkmaker

21 bedrijfsunits in nieuw bedrijvenpark Rijkmaker

21 bedrijfsunits in nieuw bedrijvenpark Rijkmaker

ESSEN – In industriezone Rijkmaker in Essen, ter hoogte van de Postbaan en naast Vrints carrosserie, komt er een nieuw bedrijvenpark. Die zal goed zijn voor 21 bedrijfsunits.

Op een boogscheut van de Nederlandse grens ontwikkelt Jeni Real Estate twee bedrijfsverzamelgebouwen op een oppervlakte van 4.047 m2. In blok A zullen 11 units beschikbaar zijn. Blok B telt 10 units. De units variëren van 144 m2 tot 275 m2 en zijn ook samenvoegbaar.

“De goede bereikbaarheid zorgt voor een strategische ligging. Bedrijven die op zoek zijn naar productieruimte met opslag en ondersteunende showrooms of kantoren kunnen hier hun gading vinden”, klinkt het.

Het bedrijvenpark krijgt een uniforme uitstraling en een doorgedreven parkmanagement, dat voorziet in de collectieve omkadering van onder meer verlichting, signalisatie, groenaanleg en onderhoud, lichtreclame, enzoverder.

De voorbereidende werken zijn reeds gestart. De oplevering is eind dit jaar voorzien.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.