Nieuws Antwerpen 21 over 21 – Luc De Laet (De Laet & Van Haver): Veel horecazaken moeten zich heroriënteren.

21 over 21 – Luc De Laet (De Laet & Van Haver): Veel horecazaken moeten zich heroriënteren.

21 over 21 – Luc De Laet (De Laet & Van Haver): Veel horecazaken moeten zich heroriënteren.

In onze gesprekkenreeks 21 over 21 praten we ook in januari met ondernemers uit de provincie Antwerpen. Net na de drukke eindejaarsperiode ontvangen we bij Made in Antwerpen Luc De Laet van De Laet & Van Haver. Hij opende na de eerste lockdown het nieuwe vleesrestaurant MAVEN in Antwerpen, waarmee hij op de 48ste plaats in de internationale ranking van de World’s Best Steak Restaurants staat.

“De crisis heeft mij geleerd dat ik niet moet focussen op maar één ding in het segment. Je moet diversifiëren.”

Bekijk ook de 21 over 21 interviews in de andere regio’s:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.