Nieuws Antwerpen 25-jarige Ruben Baestaens richt met Simba Service tweede bedrijf op

25-jarige Ruben Baestaens richt met Simba Service tweede bedrijf op

25-jarige Ruben Baestaens richt met Simba Service tweede bedrijf op

KONTICH – Simba Service is een Europees pilootproject dat onder het motto ‘Design as a Service’ inspeelt op de heersende ‘service economy’-golf en andere bedrijven hun design-kopzorgen wil ontnemen. Het is de nieuwste worp van jong Antwerps ondernemer Ruben Baestaens, die al vier jaar zijn eigen online marketingbureau Are Agency leidt, dat 6 medewerkers in dienst heeft.

Ruben Baestaens startte Are Agency op tijdens zijn studies Bedrijfsmanagement & Marketing aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Zijn nieuwste project Simba Service ontstond uit een hoge nood bij veel ondernemers aan klantvriendelijk en snel design in hun dagelijkse communicatie.

“Ofwel werken ze voor deze opdracht op vaste basis samen met een communicatiebureau, huren ze een freelancer in of werven ze iemand intern aan. Vaak zijn bij die opties de kostprijs te hoog of is er weinig garantie op bedrijfszekerheid. Daarom kiest Simba Service voor de ‘vierde weg’ en de samenwerking met een inhouse designer die op externe basis werkt, gefaciliteerd door het achterliggende platform”, vertelt Ruben Baestaens.

“”Dat biedt de klant een aantal belangrijke voordelen. Naast de lagere kostprijs en het vaste maandelijkse tarief zijn er de sterke persoonlijke band met de designer, de keuze tussen een starters- en een uitgebreider pakket en het out-of-the-box alternatief voor de traditionele aanpak op projectbasis”, gaat hij verder.

Simba Service is dus al het tweede bedrijf dat de 25-jarige Ruben Bastaens opstart. De ‘Design as a Service’-aanpak is ook een primeur in het Europese ondernemerslandschap.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Antwerpen
Antwerpen

Opnieuw 12 faillissementen

De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 3 juni het faillissement van 12 bedrijven en zelfstandigen… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.