Nieuws Antwerpen 25 nieuwe bijkomende winkels in Wijnegem Shoppingcenter

25 nieuwe bijkomende winkels in Wijnegem Shoppingcenter

25 nieuwe bijkomende winkels in Wijnegem Shoppingcenter

Wijnegem-Shopping-CenterMet in totaal liefst 250 winkels zit het Wijnegem Shoppingcenter weer helemaal vol. Het winkelcomplex sloot een derde renovatiefase af. Daarbij werd 50 miljoen euro geïnvesteerd. Er werden 25 bijkomende winkels geopend. Het succes van het shoppingcenter zet er de eigenaars toe aan om voor 2020 al een vierde uitbreidingsfase uit te tekenen.

Het Wijnegem Shoppingcenter is al die jaren een ongemeen groot succes gebleken. Verleden jaar kwamen liefst 8,7 miljoen bezoekers langs. De derde uitbreidings- en renovatiefase was in dit opzicht een antwoord op het toenemende commerciële belang van het winkelcentrum. Tijdens de werken vielen de bezoekersaantallen volgens shopping centermanager Nicole Bats overigens helemaal niet terug. “Wij konden de toegang tot alle winkels open houden”, zegt ceo Jeroen Hafkamp van SCMS-Ceusters.

Het Wijnegem Shoppingcenter is eigendom van Royawyn (Axa Belgium/Axa Real Estate Investment Managers) en RPFFB Belgium (CBRE Global Investors Belgium).

Enkele vernieuwingen:
* 25 bijkomende winkels
* nieuwe kinderhoek
* meer kleur
* meer licht
* bijkomende meetingpoints
* betere digitale infoborden
* betere dienstregeling openbaar vervoer
* eigen WIFO-netwerk

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.