Nieuws Antwerpen 3 KBC-verzekeringskantoren bundelen krachten

3 KBC-verzekeringskantoren bundelen krachten

3 KBC-verzekeringskantoren bundelen krachten

AARTSELAAR/BOOM/NIEL – Begin januari heeft Verzekeringen A12 Rupel de deuren geopend aan de Kontichsesteenweg in Aartselaar. Het gaat om een fusie van drie KBC-verzekeringskantoren in de regio: Zakenkantoor Paul Leroy & Partners, met als werkgebied Hemiksem, Schelle en Niel, C.D.C. Verzekeringen, met als werkgebied Boom, en Verzekeringskantoor De Weerdt, met als werkgebied Aartselaar.

Drie KBC-verzekeringskantoren ten zuiden van Antwerpen willen het potentieel van het werkgebied langs de A12 beter benutten. Ze bundelen hun krachten binnen Verzekeringen A12 Rupel. “Het werkgebied van de huidige kantoren sluit geografisch perfect aan, met de A12 als verbindende as”, zegt Koen Branders. “Het is ook een goede zaak voor de stabiliteit en continuïteit van het agentschap. Tot nu toe was elk agentschap soms kwetsbaar bij lange afwezigheid door ziekte of verlof.”

De verzekeraars willen zich ook meer specialiseren en hun expertise vergroten, met bijzondere aandacht naar zelfstandigen en kmo’s. Het nieuwe kantoor focust ook volop op de toekomst en slaat dan ook resoluut de digitale weg in.

Alle agenten en medewerkers van de drie bestaande kantoren stappen mee in dit nieuwe verhaal. Dit zijn er momenteel acht. “Daarnaast werd nog één extra medewerker aangeworven om de kwaliteit en service optimaal te kunnen bewaken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.