Nieuws Antwerpen 30 jaar Edith of Oxford

30 jaar Edith of Oxford

30 jaar Edith of Oxford

edithEdith of Oxford heeft zijn 30ste verjaardag gevierd. De modieuse winkel op de Statielei is na al die jaren een heus icoon voor Mortsel. Anne Blindenberg heeft vandaag klanten tot ver uit West-Vlaanderen. Haar geheim: “mijn passie om mensen mooi aan te kleden,” zegt ze.

Mortsel heeft moeilijke jaren achter de rug. De zware ingrepen in de wegeninfrastructuur hebben hun sporen nagelaten. Ook op de Statielei. Edith of Oxford heeft er geen last van gehad. De winkel heeft een uiterst trouw cliënteel dat kennelijk veel belang hecht aan de manier waarop ze door Anne Blindenberg en haar zes personeelsleden opgevangen worden. Die lieten zich niet tegenhouden door de lang aanslepende werken en de ombouw van de Statielei.

“Ik hou er echt van om mensen mooi aan te kleden”, zegt Anne. “Voor speciale gelegenheden als communiefeesten of trouwfeesten bv. We zoeken samen met de klanten uit in welke richting het moet. Dat loopt altijd fijn. En kennelijk appreciëren de mensen dat. In die mate dat we vandaag dochters in huis krijgen waarvan de mama destijds ook al bij ons kwam.”

Veel textielzaken hebben het toch moeilijk gehad tijdens de afgelopen crisisjaren? “Wij hebben daarop gereageerd door nog selectiever tewerk te gaan bij onze aankopen en voor nog meer  kwaliteit te opteren”, zegt de zaakvoerster. “De klanten gingen daarin met ons mee.”

Ondertussen bestaan Edith Of Oxford al 30 jaar? “Ik ben begonnen op mijn 23ste. Helemaal alleen. Met geld van de bank. Mijn ouders aarzelden. We hebben evenwel hard gewerkt, nooit opgegeven.”

Die mooie naam Edith Of Oxford? “Komt van een oud prentje met daarop die dromerige naam die we overgenomen hebben.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.