Nieuws Antwerpen 350 studenten werken voor Deltaworx

350 studenten werken voor Deltaworx

350 studenten werken voor Deltaworx

deltaEr steken onderhand al zo’n 350 gsm-nummers in de database. De Antwerpse start-up van Jeroen Poelmans, Deltaworx groeit daarmee onverminderd door. Deltaworx stuurt studenten uit naar horecazaken en evenmenten.

Jeroen Poels is zelf nog een jonge twintiger maar onderkent¬† reeds de mogelijkheden van het zakenleven. Hij verkoopt daarbij het product “student.” “Een heel goed product” zegt hij. “Het wordt veelal onderschat.”

Reeds toen hij nog op de schoolbanken zat was Jeroen Poels al voluit aan de slag. Hij was oa. actief in de plaatselijke feestzaal van Kapellen waar hij uiteindelijk tien man zaalpersoneel mocht aansturen. Het ging vervolgens van de ene klant naar de ander. Hij engageerde zowat zijn hele vriendenkring om mee te helpen in de business. Tot de noodzaak zich opdrong om een en ander te structureren en in 2012 een eigen BVBA, Deltaworx op te zetten.

Het loopt ondertussen uitstekend. Deltaworx stuurt zowel horecapersoneel uit als kelners, hostessen, parking boys, barmannen enz. Vooral sinds de start-up zich ook engageerde in evenementen ging het steeds sneller. “Wij stellen ondertussen al acht man vast personeel tewerk. In de evenementenbusiness steekt veel perspectief. Als Deltaworx leveren wij vandaag trouwens niet enkel meer de studenten. Wij hebben ons pespectief verbreed en verzorgen nu bv. ook de hele supervisie over het event.”

Deltaworx beschikt ondertussen over een indrukwekkende klantenlijst. Met bedrijven als Kinepolis, Porsche, Belgo Catering, Rock Werchter, Jumping Antwerpen enz. “Het product “student” is een attractief gegeven”, zegt Jeroen Poels nog. “Waarom zouden wij hen ook niet op tijdelijke basis kunnen lanceren in het bedrijfsleven? Veel studenten die afstuderen zijn helemaal nog niet klaar voor een vaste job. Wij zouden hen ervaring kunnen bijbrengen door hen op tijdelijke basis te detacheren…. Studenten architectuur bv. uitsturen naar een klein architectenbureau dat vandaag verzuipt in het werk. Op die manier bouwen die jongens ook een aantrekkelijk cv op dat hen kan helpen om een definitieve job te vinden.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.