Nieuws Antwerpen 3D-ICT verdubbelt omzet

3D-ICT verdubbelt omzet

3D-ICT verdubbelt omzet

davidjeDe informaticaspecialist 3D-ICT heeft verleden jaar een omzet gerealiseerd van pakweg 11 miljoen euro. Dit is nagenoeg een verdubbeling ten aanzien van het jaar ervoor. Het Antwerpse bedrijf stelt vandaag 150 mensen tewerk.

3D-ICT heeft in 2014 verscheidene grote contracten binnengehaald. Zowel op het vlak van managed services als consultancy kan het bedrijf voortaan de concurrentie aan met grote multinationale ICT-bedrijven. Niet alleen claimt het bedrijf “stukken goedkoper te zijn dan de grote concurrenten maar tevens een opvallend betere efficiëncy te kunnen aanbrengen.”

In het lopende jaar zullen opnieuw verscheidene nieuwe softwarepakketten op de markt gezet worden. Waarbij er nu al vanuit gegaan wordt dat de groei van het bedrijf exponentieel verder gezet zal worden.

3D-ICT werd in 2008 opgericht door Kelly Lauwrijs als voortzetting op de consulting business van Orqua. In 2010 heeft David van Waesberghe 90% van de aandelen overgenomen en is de firma het dienstenpalet beginnen uitbreiden met nieuwe domeinen waaronder outsourcing, support en master vendoring. Dit heeft ertoe geleid dat 3D-ICT elk jaar sterke groei heeft mogen optekenen. In dit opzicht werd oa. een langlopend contract getekend met de hr-dienstenverlener Securex. Tot de vaste klanten behoren de grootste industriële bedrijven van België, diverse verzekeringsmaatschappijen, financiële bedrijven en farmaceutische bedrijven en er zijn ook diverse grote contracten bij de overheid lopende.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.