Nieuws Antwerpen 40 bedrijven van de partij tijdens Voet aan Wal

40 bedrijven van de partij tijdens Voet aan Wal

40 bedrijven van de partij tijdens Voet aan Wal

ANTWERPEN – Samen met Port Of Antwerp, Talentenstroom, Talentenfabriek, Alfaport Voka en Jobat organiseert Part of Antwerp op donderdag 12 september een heus jobfestival. Voet aan Wal was een maand voor de deadline reeds volzet. En dus zullen meer dan 40 bedrijven hun meest uitdagende vacatures presenteren.

Werkzoekenden kunnen vanaf 13u de jobbeurs bezoeken. Aan de hand van kleurcodes kunnen de relevante jobs efficiënt gevonden worden.

In de Grow Zone zijn er tal van handige workshops te volgen die werkzoekenden klaarstomen voor de arbeidsmarkt, maar hen ook laat kennismaken met tal van logistieke en technische opleidingen. Doorlopend is er ook animatie, zoals fietstochten, helm werpen, Legolab, photobooth en een foto-expo Art of Antwerp. Uiteraard kunnen aan de vele foodtrucks en drankstands ook de nodige bevoorrading genomen worden.

Wanneer de jobbeurs omstreeks 17u eindigt, begint de afterwork party met dj Dave Lambert en een Stille Disco. Om 20u vindt aansluitend de PoA Talk over Jobs plaats in het Havenhuis. Gratis inschrijven kan hier.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.