Nieuws Antwerpen 41 Antwerpse bedrijven failliet

41 Antwerpse bedrijven failliet

41 Antwerpse bedrijven failliet

rechterDe rechtbanken van koophandel hebben vrijdag jl. liefst 41 Antwerpse bedrijven failliet verklaard. Dit is een ongemeen hoog aantal. Onder de opgemerkte faillissementen was ook dat van Deso, de duw- en sleeponderneming uit Merksem.

Het lijkt erop alsof de Antwerpse regio de voorzichtige tendens tot economisch herstel in de rest van het land niet volgt. Het hoge aantal faillissementen is in elk geval opmerkelijk. In andere regio’s van het land is het aantal faillissementen nu net aan het verminderen.

Onder de 41 genoteerde faillissementsdossiers is ook dat van Deso, een duw- en sleeponderneming die actief was in en om de haven. Volgens curator Yves Teughels “was het actief van de firma ontoereikend.” Het faillissement dat uitgesproken werd door de Antwerpse rechtbank van koophandel zou in dit opzicht “een gevolg zijn van een aanslepend fiscaal conflict.”

Het lijstje van de recente falingen kun je vinden op www.madeinantwerpen.be/falingen

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.