Nieuws Antwerpen 5 Antwerpse restaurants behalen Award of Excellence

5 Antwerpse restaurants behalen Award of Excellence

5 Antwerpse restaurants behalen Award of Excellence

ANTWERPEN – Het Amerikaanse wijnmagazine Wine Spectator heeft 10 Belgische restaurants met de Best of Award of Excellence. De onderscheiding valt te vergelijken met Michelinsterren voor de wijn en is de op één na hoogste die Wine Spectator uitdeelt. Bij die 10 restaurants komt maar liefst de helft uit Antwerpen.

Danieli Il Divino, Dôme, The Glorious, Pazzo en Marcel uit Antwerpen vallen in de prijzen tijdens de jaarlijkse wedstrijd. Naast deze vijf Antwerpse winnaars gaat het ook om Convento Wijnbistro en Fragma uit Leuven, Paul de Pierre uit Maarkedal, D’Oude Schuur uit Sint-Martens-Latem en Au Comptoir uit Gierle.

De onderscheiding Best of Award of Excellence bekroont het uitgebalanceerd wijnaanbod, zowel geografisch, qua stijl als qua budget van deze restaurants. Ook de food en winepairing is een belangrijk criterium voor het toekennen van de bekroningen.

De 10 Belgische restaurants behoren tot de 1.387 restaurants over de hele wereld die deze onderscheiding kregen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.