Nieuws Antwerpen 500 aanbiedingen op jobsite Thomas More

500 aanbiedingen op jobsite Thomas More

500 aanbiedingen op jobsite Thomas More

moreDe Vlaamse hogeschool Thomas More treedt op als matchmaker tussen studenten,  organisaties en bedrijven. Het zet daarvoor zelfs een jobsite op voor professionele bachelors, studenten en alumni: werkenvia.thomasmore.be.

Op de nieuwe jobsite kan je snel en eenvoudig vacatures raadplegen op basis van de opleiding die je volgde. Je klikt gewoon op “Zoek een vacature” en maakt een keuze volgens je opleiding. Per opleiding kan je een overzicht vinden van de vacante jobs en de uiterste sollicitatiedatum. Klik je door, dan stoot je op de vacaturetekst en uitleg over de sollicitatieprocedure.

Sinds de lancering van de site begin maart hebben al 360 bedrijven zich geregistreerd, en die hebben al bijna 500 jobaanbiedingen gepost. De site is gericht naar studenten en oud-studenten van Thomas More, maar eigenlijk kan iedereen ze raadplegen. Vanuit haar maatschappelijke zetel in Mechelen biedt Thomas More een internationaal gerichte, inspirerende onderwijs- en onderzoeksomgeving. De hogeschool biedt op 12 campussen in 7 steden waaronder Antwerpen (Carolus, Sanderus en Sint Andries) een opleiding en vorming van allerlei types aan. Die variëren van professionele bachelor en academische opleiding (i.s.m. de KU Leuven) tot permanente vorming.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.