Nieuws Antwerpen 6 procent groei voor 0rgani

6 procent groei voor 0rgani

6 procent groei voor 0rgani

balducciHet IT-bedrijf Organi realiseerde verleden jaar een omzet van bijna 8 miljoen euro. Dit betekent een groei van 6,5 % ten opzichte van de omzet van 2013. Dat blijkt uit de jaarcijfers, die de onderneming uit Wilrijk onlangs deponeerde bij de Nationale Bank. Ook dit jaar zijn de doelstellingen van Organi gericht op groei, zegt Geert Grauwet, CEO van Organi. Daarbij rekent het bedrijf op organische groei, maar de ICT-specialist sluit niet uit dat er in de nabije toekomst nog  overnames plaatsvinden.

Ondertussen liggen de cijfers voor het lopende jaar alvast in lijn met de groeiambities. Het bedrijf signaleert een omzetstijging van 10 % ten opzichte van dezelfde periode in 2014 en er is een goed gevulde orderportefeuille met 26 % nieuwe klanten. Het bedrijf is overigens steeds op zoek naar goede software engineers.

Organi is een leverancier van totaaloplossingen. Het gaat dan zowel om software, hardware als diensten. Het bedrijf oriënteert zich op vier marktsegmenten: handel en industrie, logistiek, accountancy en gerechtsdeurwaarders. Sinds de opstart in 1977 heeft het bedrijf een indrukwekkende klantenportefeuille bijeengewerkt met logo’s als Zuidnatie, SVK, Coeck, Caldic, Droessaert enz.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.