Nieuws Antwerpen 63 vacatures voor ingenieurs bij Agidens

63 vacatures voor ingenieurs bij Agidens

63 vacatures voor ingenieurs bij Agidens

kathleenAgidens gaat ook volgend jaar voor verdere groei. Het advies- en automatiseringsbedrijf uit Zwijndrecht zoekt daarom liefst 63 ingenieurs. De vier afdelingen die vandaag Agidens uitmaken behoorden tot voor kort tot Egemin Automation. De divisie handling werd verkocht aan de Duitse Kion Group.

Na de transactie met de Duitse groep is Agidens aan een structurele herpositionering toe. In dit opzicht werd ook Kathleen Dupont in dienst genomen als HR-manager. Zij kreeg als taak om de selectie en de recrutering van een groot aantal technische profielen in goede banen te leiden. Zij dient daarnaast ook de bijna 500 medewerkers te begeleiden in hun loopbaan bij Agidens.

“Agidens heeft momenteel 63 vacatures voor ingenieurs die gemotiveerd zijn om zich te ontplooien in een dynamisch bedrijf met mooie toekomstperspectieven”, zegt Kathleen Dupont. “En ook in 2016 verwachten we verdere groei. Het is mijn taak om de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten, hun kennis te ontwikkelen en met elkaar te laten delen. We zijn een automatisatiespecialist, maar mensen maken het verschil. Dankzij onze technische specialisten differentiëren we ons op het vlak van kwaliteit en een goede relatie met de klant. Voor elk van de bedrijfssectoren waar we actief zijn, zoals voeding, farmaceutica, infrastructuurwerken en petrochemie, hebben we ingenieurs met branchekennis. Zo realiseren we automatiseringsprojecten die onze klanten een concurrentievoordeel opleveren.”

Kathleen Dupont (43) studeerde in 1995 af als industrieel ingenieur elektromechanica. Ze richtte binnen uitzendbedrijf Randstad een afdeling op voor ingenieurs omdat ze ervan overtuigd was dat “de juiste man op de juiste plaats” het verschil maakt voor bedrijven. Na vijf jaar switchte ze naar Randstads Franse sectorgenoot Expectra. Tijdens de afgelopen elf jaar oefende ze diverse leidinggevende functies uit bij USG Professionals. Ze hielp er bedrijven aan ingenieurs en wetenschappers en was de laatste drie jaar algemeen directeur van USG Engineering Professionals en USG Science Professionals.

“Ik heb zelf nooit als ingenieur gewerkt, maar hielp andere ingenieurs aan werk en bedrijven aan het juiste ingenieurstalent”, zegt Kathleen Dupont. “Het kriebelde om wat ik voor andere organisaties deed nu intern te doen voor een ingenieursbedrijf dat beseft dat –ook in automatisatie– mensen cruciaal zijn.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.