Nieuws Antwerpen 7e editie Antwerp Netwerkmeetings

7e editie Antwerp Netwerkmeetings

7e editie Antwerp Netwerkmeetings

Starters die andere mensen willen ontmoeten, vragen hebben of misschien advies zoeken, zaakvoerders en vrije beroepen, KMO en Multinational, middenkader en hoger kader.Kom niet naar Antwerp Netwerkmeetings met de intentie om “klanten” te zoeken of een verkoop te realiseren. Kom met de intentie om MENSEN te ontmoeten, of om mogelijk een leverancier te vinden. Misschien kan niemand van de aanwezigen u helpen met uw vraag, maar ongetwijfeld zal één van hen iemand kennen die dat wel kan.

Al voor de 7e maal organiseren Carine Verbelen, Karine Vanderlooven, Tom Hofman en Roel Janssens de Antwerp Netwerkmeetings in de hoofdzetel van ING Antwerpen. Deze no-nonsense netwerkmeetings gaan 1x per maand door op de 2e vrijdag van de maand. (Nu uitzonderlijke 3e vrijdag, omdat ING op 10/5 gesloten is) en trekken elke editie een zeventigtal ondernemers.

7e Antwerp Netwerkmeetings
17 mei 2013, 8u30 -10u30
ING Lange Gasthuisstraat 20, 2000 Antwerpen
Toegang 10€ pp

Meer info op en inschrijven via www.antwerp-netwerkmeetings.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Antwerpen, Wilrijk
Antwerpen

Costa Coffee focust op Antwerpen

Het internationaal bekende koffiemerk Costa Coffee is nu officieel beschikbaar op de Belgische markt. Antwerpen wordt - naast Brussel, Gent… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer