Nieuws Antwerpen 8 gemeenten kennen hun Vriendelijkste Handelaars

8 gemeenten kennen hun Vriendelijkste Handelaars

8 gemeenten kennen hun Vriendelijkste Handelaars

REGIO – In Heist-op-den-Berg vond een nieuwe awarduitreiking van de verkiezing van de Vriendelijkste Handelaar 2018 plaats. Die leverde een eerste prijs op voor 8 ondernemingen uit de regio.

Lauriks Interieur-Decoratie uit Boom, Dagbladhandel Jomik uit Deurne, Hondenpension Urok & Dreams uit Kontich, Superette Ninette uit Lier, Jef’s Hairdesign uit Mortsel, het Zwitsers Eethuis Bärgli uit Nijlen, nagelstudio Vip Nails uit Rumst en afslankinstituut ZLIM uit Wilrijk konden klaarblijkelijk op grote tevredenheid van hun klanten rekenen, wat dan ook de prijs van Vriendelijkste Handelaar opleverde.

Tijdens de avond konden de aanwezigen ook genieten van de voorstelling Van 7 tot 77 van Ruben Van Gucht en Jacques Vermeire.

De awards voor Vriendelijkste Handelaar zijn een initiatief van Handelgids.be dat via deze verkiezingen klantvriendelijkheid onder de aandacht wil brengen. De verkiezing is gebaseerd op de mening van klanten. Een jury komt er niet aan te pas.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.