Nieuws Antwerpen 8 ondernemers zetten schouders onder A12 Beweegt

8 ondernemers zetten schouders onder A12 Beweegt

8 ondernemers zetten schouders onder A12 Beweegt

AARTSELAAR/WILRIJK/REET/BOOM/SCHELLE – Aspen Indoor, Antwerp Golf School, Casteleyn Squash, Dance Duplex, Gym Tonic, Jump Univerz, Wima Bowling, Yonex Center badminton lanceren samen A12 Beweegt. Deze 8 bedrijven, allemaal actief in sport en beweging, willen mensen aanzetten tot meer bewegen, want ruim 1 op 3 Belgen beweegt onvoldoende.

Bij Indoor Skipiste Aspen is A12 Beweegt voorgesteld. 8 ondernemers uit de sport- en recreatiesector kiezen ervoor om de krachten te bundelen om zo meer mensen te bereiken. “Het opzet is om een breed aanbod voor te stellen zodat er voor ieder wat wils is. Bewegen is gezond, maar moet vooral ook een aangename tijdsbesteding zijn. Het zorgt voor echte sociale contacten en interactie met anderen”, zegt Johnny Crijns van Wima Bowling.

In juli en augustus wordt de folder ‘Wat ga jij doen deze zomer?’ verspreid. “Op die manier willen we de mensen sensibiliseren dat er dichtbij huis veel te beleven valt. We weten wel dat meer bewegen en sporten ons gezonder maakt, maar toch vinden mensen niet altijd de moed om er echt mee te beginnen.” De folder wordt verdeeld in de gemeenten langs de A12 en bevat een uitgebreid actief aanbod, zoals indoor ski, golf, badminton, bowling, squash, fitness, dance workouts en trampolinespringen.

In het najaar komt een specifiek aanbod gericht naar bedrijven. “Werkgevers hebben er alle belang bij om mensen te stimuleren meer te bewegen. Zitten wordt vandaag de dag dan ook het nieuwe roken genoemd. We moeten allemaal langer werken en een goede gezondheid is hierbij toch essentieel. Met A12 Beweegt willen we bedrijven helpen om een actief bewegingsaanbod uit te stippelen”, zegt Johnny Crijns van Wima Bowling.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.