Nieuws Antwerpen 90 jaar oude Antwerp-Tax kiest voor elektrische wagens

90 jaar oude Antwerp-Tax kiest voor elektrische wagens

90 jaar oude Antwerp-Tax kiest voor elektrische wagens

ANTWERPEN –  Op haar 90ste verjaardag beslist Antwerp-Tax, één van de oudste taxibedrijven in België, om haar bestaande wagenpark te vervangen door elektrische auto’s. Het werkt daarvoor samen met EVBox en Mercedes-Benz.

Antwerp-Tax werd in 1929 opgericht en positioneert zich sindsdien als koploper op het gebied van mobiliteit. Het familiebedrijf heeft nu 18 EVBox-laadpunten op locatie geïnstalleerd. Daarmee kan het wagenpark, bestaande uit de plug-in hybride Mercedes E300de, efficiënt en snel worden opgeladen.

Koen van Oorschot, cirecteur Antwerp-Taks: “Als taxibedrijf proberen we altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. We willen voorlopen op (aankomende) wetgeving en ervaring opdoen met elektrische auto’s. EVBox heeft ons hierbij goed geholpen met het juiste advies, eerlijke prijzen en goede kwaliteit. De keuze was daarom ook snel gemaakt.”

Antwerp-Tax is zo meteen het eerste Antwerpse taxibedrijf dat haar bestaande wagenpark door elektrische auto’s vervangt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.