Nieuws Antwerpen 900 ondernemers verzamelen in Handelsbeurs voor Vooruitblik

900 ondernemers verzamelen in Handelsbeurs voor Vooruitblik

900 ondernemers verzamelen in Handelsbeurs voor Vooruitblik

ANTWERPEN – De vijfde editie van Vooruitblik, het jaarlijkse event van Voka-Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, werd een historische editie. Bijna 900 ondernemers verzamelden in de Antwerpse Handelsbeurs om te komen luisteren naar voormalig premier van Zweden Carl Bildt, die werd ingeleid door Antwerps burgemeester Bart De Wever.

De voorbije jaren vormde de Antwerpse Stadsschouwburg traditioneel het decor van Vooruitblik. “Maar voor deze vijfde editie wilden we echt iets onvergetelijks. Dus kozen we dit keer voor de vernieuwde Handelsbeurs, waar anderhalve eeuw geleden de bakermat van de Antwerpse Kamer van Koophandel lag. Voor ons is dit een beetje thuiskomen”, legt gedelegeerd bestuurder Luc Luwel uit.

Als afsluiter werden alle aanwezige ondernemers verzameld in het centrale atrium van de Handelsbeurs voor een historische remake van een massaportret uit 1906, dat op precies dezelfde plaats werd genomen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.