Nieuws Antwerpen Aannemingen Jan Roobaert bouwt nieuwe vestiging

Aannemingen Jan Roobaert bouwt nieuwe vestiging

Aannemingen Jan Roobaert bouwt nieuwe vestiging

LIER – De huidige locatie van Aannemingen Jan Roobaert in het Duwijckpark wordt te klein. Het Lierse bouwbedrijf plant daarom een nieuwbouw. Bedrijfsleider Jan Roobaert heeft de ambitie om volgens de nieuwste technieken een in het oog springend en functioneel gebouw te realiseren.

Het team van Aannemingen Jan Roobaert breidt stelselmatig uit. In die mate zelfs dat de locatie in het Duwijckpark in Lier te klein werd en het bouwbedrijf tijdelijk verhuist naar een locatie in het centrum van de stad. Over twee jaar zal het aannemingsbedrijf dan opnieuw verhuizen naar een nieuwbouw in de genoemde KMO-zone.

Deze week gaat burgerlijk ingenieur- architect Kris Bilmans aan de slag bij Aannemingen Jan Roobaert en vergroot het team alweer. “Onder meer omdat zich steeds meer een trend voordoet bij aanbestedingen waarbij wordt gewerkt via het zogenaamde design- en buildsysteem, hebben we nood aan nog meer expertise”, zegt Jan Roobaert.

Werkruimte onder de grond

In de Jozef Van Instraat in het Duwijckpark zet Aannemingen Jan Roobaert voor zichzelf een nieuwbouw neer. Voor deze nieuwe vestiging zal het Lierse bouwbedrijf ook een aantal van zijn specialiteiten toepassen. “Zo zal een deel van de werkruimte zich onder de grond bevinden, een techniek die we al op diverse plaatsen met succes toepasten.”

Als alles volgens timing verloopt, neemt het team van het Lierse aannemingsbedrijf eind 2020 zijn intrek in het toekomstige bedrijfsgebouw. Ondertussen opereert het team vanuit de Eeuwfeestlaan in Lier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.