Nieuws Antwerpen Aartselaars bedrijf neemt Nederlandse speler over

Aartselaars bedrijf neemt Nederlandse speler over

Aartselaars bedrijf neemt Nederlandse speler over

AARTSELAAR – WVT Industries versterkt dankzij de strategische overname van het Nederlandse StarMarine zijn internationale positie. “Dankzij deze overname hebben we nu een nog vlottere toegang tot de wereldhavens en internationale markt”, zegt Ward Van Thielen, ceo en oprichter van WVT Industries.

De voorbije jaren realiseerde het Aartselaarse WVT Industries reeds verschillende sterke partnerships, trokken ze bijkomende expertise aan en werkten ze aan een verbreding en verdieping van hun aanbod. “Een volgende logische stap kon niet op zich laten wachten, en komt er nu met de eerste overname die we realiseerden”, vertelt Ward Van Thielen, ceo en oprichter van WVT Industries.

35 jaar ervaring

StarMarine kan rekenen op 35 jaar expertise in marine cleaning chemicals, water treatment, tankcleaners en andere producten voor de marine-industrie. De internationale Nederlandse speler heeft een uitgebreid distributienetwerk van havens in meer dan 20 landen, waaronder alle grote havens in Europa en de USA, de haven van Duran in Zuid Afrika, de wereldhavens in Azië zoals Singapore, Hong Kong, India, Korea, China en ook de verbindingshavens van Suez en Panama.

Ward Van Thielen: “Dankzij deze overname hebben we nu een nog vlottere toegang tot de wereldhavens en internationale markt, wat nieuwe opportuniteiten creëert voor de industriële geur neutralisators, demulsifiers en private label-oplossingen van WVT. De producten van StarMarine vormen enerzijds een mooie toevoeging op het huidige gamma van WVT Industries. Anderzijds kunnen we rekenen op een onderlinge interactie qua expertise en knowhow in verschillende sectoren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.