Nieuws A&B Kantoor uit Brecht gaat op in Vandelanotte-groep

A&B Kantoor uit Brecht gaat op in Vandelanotte-groep

A&B Kantoor uit Brecht gaat op in Vandelanotte-groep

Accountancy- en auditkantoor Vandelanotte bundelt de krachten met het accountantskantoor A&B-Kantoor uit Brecht. Dankzij de samenwerking bouwt Vandelanotte verder aan het groeiverhaal en breidt het zijn activiteiten uit naar de Kempen. Het gaat om de tiende vestiging. Vandelanotte telt ondertussen meer dan 400 medewerkers die dagelijks ruim 6000 klanten adviseren bij boekhoudkundige, fiscale, economische, juridische en sociale vraagstukken.

Nikolas Vandelanotte, ceo en derde generatie van het gelijknamige kantoor: “De uitbreiding naar de Kempen biedt ons niet alleen toegang tot een interessante economische regio, maar laat ons ook kennismaken met een grote groep van potentiële medewerkers, die misschien de verplaatsing naar Antwerpen-Stad minder zien zitten. Het feit dat de helft van mijn roots via mijn moeder in de Kempen liggen, maakt deze stap ook op persoonlijk vlak bijzonder.”

Naast huidig bestuurder Frank Wielandts telt A&B-Kantoor een vijftiental medewerkers. “Ikzelf blijf minstens de volgende vier jaren aan het roer en zorg mee voor de geleidelijke integratie in de Vandelanotte-groep”, aldus Frank Wielandts. “De samenwerking met Vandelanotte laat ons toe om een ruimere dienstverlening aan onze klanten aan te bieden en helpt ons bij de verdere uitbouw van ons kantoor. Ook de sterke focus op digitalisering van Vandelanotte is een extra troef.”

Reageer op dit bericht

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.