Nieuws Antwerpen ABC-Groep sponsort Belgian Bullets

ABC-Groep sponsort Belgian Bullets

ABC-Groep sponsort Belgian Bullets

bulletsDe ABC-Groep heeft een nieuw sponsorcontract betekend met de Belgian Bullets, het Belgische vrouwelijke bobsleeteam. Een en ander kadert in de filosofie die de ABC Group er ten aanzien van sport op nahoudt. Met “ITMoov” is het erom te doen de werknemers uit de groep een heel eigen motivatie mee te geven.

De ABC-Groep is als onderneming  opgezet uit het samengaan van vier kleinere IT-consultancybedrijven. ACE, beyond-IT, Cereus en DynApps zijn elk voor zich gespecialiseerd in dienstverlening naar de klanten toe. Het gaat dan zowel om consultancy, documentmanagement, integratieprojecten, ERP, CRM enz. De groep wordt aangestuurd vanuit Kalmthout.

IT-Moov heeft de interne dynamiek van de bedrijven ongetwijfeld versterkt. In dit opzicht moet het sponsortship van de groep met de Belgische bobslee sporters een extra boost geven.

“De waarden die de Belgian Bullets vertegenwoordigen vormen een verlengstuk van onze bedrijfsfilosofie” aldus Patrick Callewaert van het bedrijf. “Via ons ITMoov marketingconcept willen wij onze medewerkers en klanten aanzetten tot bewegen en sporten. Een topteam zoals het vrouwelijke bobslee team is dan ook een bron van inspiratie voor onszelf en onze klanten.”

Het bobslee seizoen start binnenkort in december met wedstrijden in Winterberg en Kaltenberg te Oostenrijk. Daarna gaat het richting USA om daarna terug te keren naar Europa.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.