Nieuws Antwerpen Abeka+ opende kantoor in Kapellen

Abeka+ opende kantoor in Kapellen

Abeka+ opende kantoor in Kapellen

abekaHet adviesbureau Abeka+ opende een nieuwe vestiging in Kapellen. Het bedrijf wil daarmee “dichter” bij de klanten zitten. Abeka+ is destijds vanuit Deurne opgestart als Antwerps Boekhoudkantoor maar is ondertussen uitgebouwd tot een sterk gediversifieerd netwerk met vestigingen in Schilde en Geel en servicepunten in Mechelen en Kalmthout. Met het nieuwe kantoor in Kapellen wil het bedrijf de regionale dienstverlening  nog versterken.

Karin Uyttendaele en Georges Bauwens zetten het Antwerps Boekhoudkantoor in 1987 op in Deurne en werkten een indrukwekkend klantenbestand bijeen. Ze boden de bedrijven, de zelfstandigen, de KMO’s, de vrije beroepen en de familie-ondernemingen een ruim pakket aan van gespecialiseerde diensten. Het gaat dan zowel om fiscaliteit, boekhouding, administratie, regelgeving, successieplanning, facturatie enz. Edwin Van Lommel en Bart Bauwens traden in een latere fase toe tot het management.

In al die jaren is het bedrijf sterk doorgegroeid. Het gaat er Abeka+ om de klanten “te ontzorgen zodat ze zich specifiek kunnen bezig houden met hun kernactiviteiten.” In die optiek is ook de verdere uitbreiding naar Kapellen gedacht. Met hun totaalaanbod willen de specialisten van Abeka+ “elke fase in het bedrijfsleven begeleiden en in dit opzicht hun grenzen steeds verder verleggen.” Zelfs letterlijk dan.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.