Nieuws Antwerpen Accor plant twee bijkomende hotels in Antwerpen

Accor plant twee bijkomende hotels in Antwerpen

Accor plant twee bijkomende hotels in Antwerpen

ibisDe Franse hotelketen Accor opent in de komende jaren zeker één tot zelfs twee bijkomende hotels in Antwerpen. Accor runt nu al zes eigen hotels in de Scheldestad. Accor lijkt relatief tevreden over de ontwikkelingen in zijn Belgische hotels. Ook in Brussel en aan de kust zouden nog vier extra vestigingen geopend worden.

Accor is de grootste Europese hotelketen. De groep controleert verscheidene honderden vestigingen. Ook het Belgisch netwerk is sterk uitgebouwd. Accor exploiteert zo’n tiental verschillende  logo’s: van Sofitel, Pullman, Grand Mercure tot Novotel, Suite Novotel, Adagio, Formule 1 enz.

In de afgelopen maanden zijn de economy-merken vernieuwd. Het gaat dan om het embleem ibis waarvan de verschillende hotels gehergroepeerd werden tot ibis, ibis Styles en ibis budget. Het is precies ook het ibis-embleem dat ook verder zal uitgerold worden op de Belgische markt.

Accor telt in Antwerpen nu twee ibis Budget hotels, één ibis, één Mercure, één ibis Styles en één Novotel. Vier hotels zijn gesitueerd in het centrum van Antwerpen,  één Novotel en één ibis Budget werden gelocaliseerd op Luithagen, tussen de haven en de binnenstad. Beide vestigingen worden op die manier vooral bevolkt door zakenmensen.

Wanneer en waar de twee nieuwe hotels in Antwerpen komen wil Accor alsnog niet bekend maken.

In België en Luxemburg telt Accor liefst 74 hotels.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer