Nieuws Antwerpen AccountingTeam neemt Mangrove Belgium over

AccountingTeam neemt Mangrove Belgium over

AccountingTeam neemt Mangrove Belgium over

accountingHet accountancybedrijf AccountingTeam uit Kontich heeft Mangrove Belgium overgenomen. De medewerkers van Mangrove Belgium zijn uit Ranst naar de Veldkant in Kontich verhuisd. Het AccountingTeam stelt nu zo’n 40 mensen tewerk.

De dynamiek die de overname geïnspireerd heeft was ongetwijfeld de vaststelling dat de twee teams elkaar professioneel perfect aanvullen. De nieuwe eenheid kan daardoor nog meer ervaring en expertise inbrengen.

“Wij zijn van mening dat de belangrijkste taak van een accountant het meedenken is over de financiële toekomst van de klant. De boekhouder moet fiscale, sociale en juridische hindernissen zien aankomen en ontwijken; advies geven bij strategische keuzes over investeringen, vennootschapsvormen, fusies en aankopen”, zegt Geert Dilles, accountant en vennoot bij AccountingTeam.

“Wij zetten persoonlijke service en nauwe betrokkenheid bij het beleid van de klant centraal. Wij zijn als het ware een rechterhand bij het nemen van ondernemersbeslissingen”, aldus Geert Dilles.

Er is bij de samensmelting niet over één nacht ijs gegaan. Alles werd grondig voorbereid met alle betrokkenen. De teams hebben eerst het nieuws gekregen en met elkaar kennisgemaakt. Daarna werden de klanten van Mangrove uitgenodigd om kennis te maken met de faciliteiten van AccountingTeam tijdens een informele afterwork-party. Samen supporteren voor de Rode Duivels was een actueel thema dat werd aangegrepen om de banden aan te halen.

AccountingTeam wordt aangestuurd door de vennoten Philip Van Dijck, Caroline Mariën, Sandra Lenaerts en Geert Dilles.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.