Nieuws Antwerpen ACE Lighting vernieuwt zijn Flos monobrand winkel

ACE Lighting vernieuwt zijn Flos monobrand winkel

ACE Lighting vernieuwt zijn Flos monobrand winkel

De Flos-winkel in de Antwerpse Kammenstraat, onderdeel van ACE Lighting, onderging een intensieve verbouwing en is terug open. ACE Lighting, opgericht in 1987, heeft intussen drie satellietwinkels rond zijn hoofdwinkel in de Kammenstraat. Gestart als elektriciteitswinkel is ACE uitgegroeid tot een gevestigde naam met een groot internationaal aanbod van hoogwaardige designverlichting.

Flos is één van die drie monobrand winkels, naast het Duitse Occhio en het Britse Tom Dixon, die allemaal zijn ingericht door de fabrikanten zelf. Omdat het in deze winkels telkens om één merk gaat, is de filosofie en de visie van deze fabrikanten duidelijk zichtbaar. In de multibrand toonzaal zijn tal van andere top designmerken en lokale lichtkunstenaars terug te vinden. Er is ook een adviesbureau waar lichtstudies op maat gemaakt worden.

De Flos-flagshipstore onderging een volledige metamorfose en bevat nu een mooie selectie van decoratieve en technische verlichting uit het gamma van het gelijknamig Italiaanse designmerk.
‘Infrastructure’, de nieuwste creatie van de Belgisch architect Vincent van Duysen die in 2016 tijdens het 55ste Salone del mobile in Milaan werd geïntroduceerd, is er ook te zien en te koop.

De vernieuwde Flos-winkel is een aanwinst voor zaakvoerder Jozef Van Hool: “Verlichting brengt sfeer. We hebben deze winkel volledig opengetrokken om zo de sfeer van Flos goed over te brengen naar de winkelstraat. De showroom is in nauwe samenwerking met Flos Italië ontworpen en de stijl van de flagshipstore in Milaan is overgebracht naar Antwerpen.”

“De nieuwe look sluit perfect aan bij de huisstijl van het Italiaanse merk dat hoogwaardige verlichtingsarmaturen ontwerpt en op de markt brengt. Opgericht in 1962, staat Flos voor lichtobjecten die de dromen van generaties weet te verhelderen. Het merk ziet licht als de substantie zelf voor het uiten van nieuwe en innovatieve ideeën en het verlichten van onontdekte emoties”, voegt Tim Van Hool, verantwoordelijk voor sales en marketing in het familiebedrijf, eraan toe.

Als je het licht nu nog niet hebt gezien, moet je beslist in de Kammenstraat je licht gaan opsteken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.