Nieuws Antwerpen Acleaning uit Lier overgenomen door Kempens bedrijf

Acleaning uit Lier overgenomen door Kempens bedrijf

Acleaning uit Lier overgenomen door Kempens bedrijf

LIER – KB Car Cleaning uit Westmeerbeek bij Hulshout neemt sectorgenoot Acleaning uit Lier over. Acleaning is gespecialiseerd in het wassen van vracht- en bestelwagens en de reiniging en desinfectie voor de voedingsindustrie.

KB Car Cleaning is een car-truck-moto cleaning bedrijf, gespecialiseerd in het klaarmaken van nieuwe en gebruikte voertuigen. Dat gebeurt bij hen, maar voornamelijk op locatie. Met een mobiele wasvloer kan ook afvalwater opgevangen worden. Vooral garages, bedrijven en invoerders zijn klant, maar ook particulieren kunnen er terecht.

“Door de stijgende vraag naar truck cleaning in ons bedrijf leek het ons het ideale moment om die tak in ons bedrijf uit te breiden”, stelt Kris Bloemmen, zaakvoerder KB Car Cleaning. “A Cleaning was dus het perfecte bedrijf voor overname aangezien de zaakvoerder van A Cleaning een andere weg wou inslaan in het bedrijfsleven.”

Het personeel, 3 vaste en 4 tijdelijke werkkrachten, blijft aan boord. Het Lierse Acleaning wordt door de overname officieel in Westmeerbeek gevestigd. “Wij gaan steeds op verplaatsing, dus een vaste werkplaats voor het truck cleanen hebben wij niet.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.