Nieuws Antwerpen ADR Construct zoekt bijkomend personeel

ADR Construct zoekt bijkomend personeel

ADR Construct zoekt bijkomend personeel

ADR_CONSTRUCT_06_lowZe hebben ADR Construct zo’n 12 jaar geleden overgenomen. Kris Molkens en Tony Vermeeren wilden zélf de handen aan de ploeg slaan. ADR Construct stelde toen drie mensen tewerk. Vandaag zijn ze met z’n 20. De firma zoekt ook vandaag weer bijkomend personeel.

ADR staat voor aluminium, deuren en ramen. De firma uit Wommelgem bouwt vooral woonveranda’s, lichtkoepels en lichtstraten maar produceert ook nog ramen en deuren. Tijdens die afgelopen 12 jaar is de firma onafgebroken blijven groeien. Vandaag wordt een omzetcijfer van 2,4 miljoen euro neergezet.

“We doen het vooral met onze kwaliteit”, zegt Kris Molkens overtuigd. “Kijk eens, wij leveren totaalprojecten af. In die zin dat we niet enkel de constructie van de veranda aanleveren maar ook zorgen voor de totale afwerking. Met fundamenten, bepleistering, parket, poutrellen enz. Wij doen daartoe een beroep op onze vaste partners die in het project mee ingeschakeld worden. Kennelijk zijn onze klanten in dit opzicht tevreden want de mondreclame doet het goed. De mensen loven onze gedetailleerde afwerking.”

Dit neemt niet weg dat Kris Molkens en Tony Vermeeren de zaken ook heel erg professioneel aanpakken. Kris Molkens is de commerciële man die tevens als ex-bankier voor de boekhouding en de administratie zorgt. Tony Vermeeren leidt de technische ontwikkelingen. ADR Construct zit nu in vergelijking met vroeger veel dichter tegen de markt aan. “Wij staan nu ook op Batibouw bv. We hebben er dit jaar overigens nog nooit zoveel aanvragen tot offertes uit gehaald als nu. Kwalitatief ook goede aanvragen overigens.”

Het orderboek zit nu voor pakweg vier maanden vol. “Het jaar is relatief moeilijk begonnen maar sinds enkele tijd komt het weer allemaal los.” ADR Construct tekent nu voor pakweg 50 veranda’s op jaarbasis. Meer dan één per week dus want ook de productie van deuren en ramen blijft goed lopen.

Toch is niet alles koek en ei, waarschuwt Kris Molkens nog. “Ik maak me zorgen om de aanpak van de regering Di Rupo. Die maakt het ondernemers zeker niet makkelijk. De regering vaardigt zoveel maatregelen uit die het bedrijfsleven absoluut niet stimuleren. Dit kan zo niet verder. Ik schaar me in dit opzicht volmondig achter de stellingnames van oa. Unizo die de regering daarvoor geregeld moet kapittelen.”

Verwant en interessant:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.