Nieuws Antwerpen AED Studios in Lint opent pop-up outdoor pretpark

AED Studios in Lint opent pop-up outdoor pretpark

AED Studios in Lint opent pop-up outdoor pretpark

Zaterdag 12 juni start AED Kadee, een nieuw outdoor entertainment concept voor kinderen van 3 tot 14 jaar, op de terreinen van AED Studios in Lint. Met 10 kleurrijke springkastelen en 15 elektrische mini jeeps wil het media- en evenementencomplex starten met een kwalitatief, (corona)veilig en betaalbaar ontspanningsaanbod voor kinderen. Op het afgesloten speelterrein, dat zich buiten op de bezoekersparking aan de hoofdingang onder de ‘Starfighter’ bevindt, werden eveneens gezellige lounge salons geplaatst voor de ouders en familieleden.

Initiatiefnemer van het project is ceo Glenn Roggeman: “AED Studios staat voor entertainment voor jong en oud. Met AED Kadee gebeurt alles outdoor en in gezinsverband, wat vandaag uiteraard bijzonder belangrijk is. We hebben zeer veel aandacht gehad voor de veiligheid van de kinderen en het respect voor de coronamaatregelen. Nu de vaccinatiecampagne op volle toeren draait, zien we AED Kadee als een extra troef om het entertainmentgehalte van onze locatie extra in de verf te zetten bij onze buren. We denken er ook aan om het aanbod voor kinderen in de toekomst nog verder uit te breiden of in de winter indoor te organiseren, in één van onze televisiestudio’s.”

De professionele springkastelen in verschillende thema’s zijn volledig omringd door valmatten, en er worden ook twee kastelen exclusief gereserveerd voor de kleinste ‘kadees’ tot maximum 7 jaar. De grote ‘Jungle Run’ van 23 meter lang en 5 meter hoog is dan weer een spannende uitdaging voor de iets oudere kinderen.

De stoere mini jeeps zijn 100% ecologisch dankzij de volledige elektrische aandrijving, opgeladen door zonnepanelen. Op de ruime terreinen van AED Studios werd een volledig off-road parcours uitgestippeld voor verschillende behendigheidsproeven, inclusief hellingen en een slalomcircuit. De jongeren worden steeds begeleid door instructeurs. Vanaf 10 jaar mogen kinderen zelf rijden, de jongere kids dienen vergezeld te zijn van een meerderjarige begeleider.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.