Nieuws Antwerpen AED Studios zet deuren open voor speelgoed

AED Studios zet deuren open voor speelgoed

AED Studios zet deuren open voor speelgoed

Voor de tweede keer organiseren Sandra Peeters en Nathalie Goergen een inzameling van speelgoed via de actie ‘Hart voor jou’. Na een eerste succesvolle Antwerpse editie in 2018, zal dit jaar AED Studios in Lint het inzamelpunt worden, gedurende de vier komende zondagen. Al het ingezamelde speelgoed wordt geschonken aan kinderen uit kansarme gezinnen.

De coronacrisis zorgt ervoor dat de organisatie van de inzameling van speelgoed een grotere uitdaging wordt dan twee jaar geleden, toen de organisatie een gebouw van Stad Antwerpen kon gebruiken. Organisatoren Nathalie en Sandra kwamen in hun zoektocht naar een geschikte nieuwe locatie bij Glenn Roggeman terecht, die zijn AED Studios in Lint graag beschikbaar wil stellen voor dit goede doel.

Glenn Roggeman: “Bij AED Studios kunnen we op de meest veilige manier deze inzamelingsactie organiseren, dankzij onze grote parking waar we een veilige ‘drop-off’ zone kunnen maken, zowel voor wie met de wagen als met de fiets, trein of te voet komt. Onze foyer zal dienen om al het speelgoed te verzamelen en verder te verdelen naar de organisaties die dit rechtstreeks aan kinderen uit kansarme gezinnen kunnen bezorgen.”

De bezielers van ‘Hart voor jou’ zijn alvast heel enthousiast met de nieuwe locatie. Sandra Peeters: “We willen Glenn en AED alvast bedanken om de infrastructuur ter beschikking te stellen voor deze actie. We verwachten een grote opkomst als we de reacties op onze Facebook groep mogen geloven. Uiteraard hopen we ook dat we dit jaar veel mensen uit de Antwerpse zuidrand mogen verwachten, met AED Studios in hun achtertuin.”

Al het speelgoed wordt rechtstreeks en via een aantal erkende organisaties bezorgd aan kinderen die het niet breed hebben. Nathalie Goergen: “Zo krijgen ook zij toch een mooi cadeautje in deze moeilijke periode met de feestdagen in het verschiet. We staan ondertussen in contact met organisaties zoals C-dienst en De Kleine Vos uit Borgerhout, De Vlieger uit Deurne, De Leeuwenkelp en Home Philippe Speth uit Kapellen en In De Strobbe uit Hoboken, die heel graag helpen om al het speelgoed bezorgen.”

Wie speelgoed in degelijke staat wenst te schenken, kan tijdens de volgende vier zondagen tussen 11u en 13u passeren bij AED Studios.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio