Nieuws Antwerpen Aernouts Logistics Support wint Truck ICT Award

Aernouts Logistics Support wint Truck ICT Award

Aernouts Logistics Support wint Truck ICT Award

WOMMELGEM/ZWIJNDRECHT/WILLEBROEK – Gisteren werden de Transport & Logistics Awards uitgereikt te Mechelen. Drie bedrijven uit de regio verdienden een podiumplaats in 4 verschillende categorieën. Aernouts Logistics Support uit Wommelgem kreeg de Truck ICT Award voor zijn vrachtwagenpark en doeltreffend ICT-beleid. Twee andere regiobedrijven, Van Moer Logistics en Indaver Logistics, sleepten samen nog drie zilveren medailles uit de brand.

De Transport & Logistics Awards worden georganiseerd door Transportmedia en omvatten zes verschillende categorieën. Transporteur van het jaar, Logistics Project of the Year, Green Truck Award, Truck ICT Award, Truck Fleet Owner of the Year, Logistics Employer of the Year en Logistics Building of the Year.

Aernouts Support Logistics is een klein logistiekbedrijf dat zich specialiseert in fietslogistiek en transport op maat. Dankzij procesautomatisering kon het bedrijf blijven groeien terwijl het zijn dienstverlening en financiële resultaten blijft verbeteren. De Truck ICT Award wordt ieder jaar uitgereikt aan een onderneming met een eigen vrachtwagenpark (meer dan 3,5 ton) en het meest doeltreffende ICT-beleid.

Ook Van Moer Logistics ging met twee zilveren medailles naar huis. Het bedrijf uit Zwijndrecht werd op één na Transporteur van het Jaar en werd bovendien ook tweede voor de Truck ICT Award. Indaver Logistics uit Willebroek werd dan weer tweede in de categorie Truck Fleet Owner of the Year.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.