Nieuws Antwerpen Aerodiam bouwde eigen software uit voor diamantairs

Aerodiam bouwde eigen software uit voor diamantairs

Aerodiam bouwde eigen software uit voor diamantairs

aerodiamHet softwarebedrijf Aerodiam bestaat 25 jaar. In Antwerpse diamantmiddens heeft men niets dan lof voor de firma die een heel eigen managementsysteem voor de sector opzette. Het platform wordt gebruikt in heel wat firma’s die rechtstreeks en onrechtstreeks actief zijn in de diamantwereld.

Aerodiam is het geesteskind van Adi Eilon en Adi Shva. Ze bouwden samen een indrukwekkende software uit waarmee diamantairs zaken kunnen doen. Aerodiam baseerde zich daarvoor op de DOT NET/SQL technologie van Microsoft en tekende die uit tot Diamond Xecutive pro. Diamantairs kunnen vanuit de basisopties met Excel, Word, Outlook en andere technologiën een heel eigen managementsysteem uitbouwen waarmee ze hun bedrijf internationaal kunnen positioneren. Tijdens die afgelopen 25 jaar heeft Aerodiam een grote klantenbasis opgebouwd in de diamantcentra van Antwerpen en het Israëlische Ramat Gan.

De vestiging van Aerodiam in de Antwerpse Hovenierstraat fungeert in dit opzicht als support center voor de klanten in de diamantwijk. De engineers zitten dus vlakbij de klanten en kunnen binnen de beperkte actieradius van de wijk heel snel interventiëren indien zich ergens problemen zouden voordoen.

Aerodiam is tevens de lokale vertegenwoordiger van Sarine Technologies, een producent van diamanttoestellen voor de verwerkende industrie. Met Galaxy kunnen bv. tal van berekeningen uitgevoerd worden op ruwe en gepolijste stnen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.