Nieuws Antwerpen Aertssen en Aertssen Terrassements worden Aertssen Infra

Aertssen en Aertssen Terrassements worden Aertssen Infra

Aertssen en Aertssen Terrassements worden Aertssen Infra

Aannemingsbedrijf Aertssen uit Stabroek en Aertssen Terrassements gaan vanaf 1 juni 2021 verder onder de naam Aertssen Infra. Met de nieuwe naam wordt de synergie tussen de divisies langs beide kanten van de taalgrens versterkt. Aertssen Infra breidt meteen ook haar dienstverlening uit.

Gert Mennes, Business Unit Manager Aertssen Infra, licht de wijziging toe: “Onze afdeling werd zo’n 60 jaar geleden opgericht met als voorname focus grondverzet. Dat dekt niet meer de lading van wat we tegenwoordig doen. Of het nu gaat om afbraakwerken, asbestverwijdering, sanering, grondverzet, grondbemaling, waterbouwwerken, wegenis of groenaanleg, we vinden dat het onze rol is om mee te denken met onze klanten en totaaloplossingen te realiseren. Door dit pakket aan diensten onder één vlag aan te bieden, kunnen we de doorlooptijd van een project aanzienlijk inkorten. Dat is ook wat klanten vandaag verwachten.”

Met de nieuwe naam wordt ook de synergie tussen de verschillende filialen langs beide kanten van de taalgrens versterkt. “Door onze diensten te bundelen en te organiseren onder één commerciële naam willen we verduidelijken wat Aertssen Infra is: een onderneming met een brede dienstverlening en lokale verankering.”

Aertssen Infra introduceert sinds kort ook een nieuwe gespecialiseerde afdeling: Aertssen Industrial Services. De oprichting van Aertssen Industrial Services markeert een strategieverbreding. Aertssen zette in het recente verleden al enkele sterke referenties neer in de industriële en petrochemische sector. Met de nieuwe afdeling wil de onderneming haar dienstverlening nog meer richten op deze sectoren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.