Nieuws Antwerpen Aertssen en Torfs kunnen Onderneming van het Jaar worden

Aertssen en Torfs kunnen Onderneming van het Jaar worden

Aertssen en Torfs kunnen Onderneming van het Jaar worden

STABROEK/SINT-NIKLAAS – Aertssen uit Stabroek en Torfs uit Sint-Niklaas zijn genomineerd om Onderneming van het Jaar 2019 te worden. EY organiseert de Onderneming van het Jaar al voor de 25ste keer. Ook Actief uit Lummen en Kinepolis uit Gent zijn genomineerd voor deze zilveren jubileumeditie.

De genomineerde finalisten werden door EY geselecteerd op basis van vastgelegde selectiecriteria, zoals de groei en financiële resultaten van het bedrijf, ondernemerschap, internationalisering, innovatie en deugdelijk bestuur. De grootte en omzet van de onderneming spelen ook, maar slechts in mindere mate, een rol.

Aertssen

De basis van de Aertssen Group uit Stabroek ontstaat in 1964, wanneer Marcel Aertssen zijn landbouwactiviteiten staakt door de expansie van de Antwerpse Haven en een grondverzetbedrijf opricht. Aertssen is uitgegroeid tot een internationaal gerespecteerde partner voor de bouw en industrie, waarvoor een waaier aan activiteiten wordt aangeboden zoals infrawerken, hijsprojecten en transport & logistiek. Met 1.500 medewerkers is het bedrijf actief over de hele wereld, van luchthavens in het Midden-Oosten tot containerterminals in Costa Rica, en realiseert een omzet van 256 miljoen euro.

Wouter Torfs.

Torfs

Schoenen Torfs is een vierde generatie familiebedrijf met hoofdzetel in Sint-Niklaas en werd opgericht in 1947. Met zijn 81 winkels en webshop is Schoenen Torfs marktleider in Vlaanderen. Het bedrijf werd tien keer tot Beste Werkgever verkozen, wat de basis vormt voor een unieke klantgerichtheid. Met 600 medewerkers realiseert het bedrijf onder leiding van Wouter Torfs een omzet van 145,6 miljoen euro.

De professionele jury, met vertegenwoordigers uit de top van het Belgische bedrijfsleven en de academische wereld, wordt voorgezeten door Michèle Sioen. De opvolger van de West-Vlaamse producent van diepvriesgroenten Ardo wordt bekendgemaakt op dinsdag 8 oktober en zal de trofee ontvangen in aanwezigheid van Zijne Majesteit de Koning. Tijdens ceremonie van deze zilveren jubileumeditie zullen de 24 vorige winnaars van de award een prominente rol krijgen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.