Nieuws Antwerpen Aertssen Group genomineerd als Onderneming van het Jaar

Aertssen Group genomineerd als Onderneming van het Jaar

Aertssen Group genomineerd als Onderneming van het Jaar

Dit jaar organiseert EY, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis, voor de 27e keer de Onderneming van het Jaar. Aertssen Group uit Stabroek is één van de kanshebbers, net zoals Heylen Group uit Herentals, Cegeka uit Hasselt en Destiny uit Zaventem op het podium. De prijs zal op dinsdag 7 december uitgereikt worden.

De genomineerde finalisten werden door EY geselecteerd op basis van vastgelegde selectiecriteria. Er wordt gekeken naar groei en financiële resultaten, ondernemerschap, internationalisering, innovatie en deugdelijk bestuur. De grootte en omzet van de onderneming spelen ook een rol, maar slechts in mindere mate.

Met de Onderneming van het Jaar-award zet EY sinds 1995 de mooie prestaties van Belgische bedrijven in de kijker. “De Belgische ondernemingen werden het afgelopen anderhalf jaar voor ongeziene uitdagingen geplaatst. De volharding en flexibiliteit die Aertssen Group, Cegeka, Destiny en Heylen Group aan de dag hebben gelegd, maakt dat zij hun nominatie voor ‘Onderneming van het Jaar’ 2021 meer dan verdiend in de wacht gesleept hebben. Samen met onze partners De Tijd en BNP Paribas Fortis kijken wij uit naar een fantastische awardshow”, aldus Rudi Braes, Vice-Chair EY EMEIA.

De professionele jury, met vertegenwoordigers uit de top van het Belgische bedrijfsleven en de academische wereld, wordt voorgezeten door Michèle Sioen.

Derde generatie bij Aertssen Group

In 1964 richtte Marcel Aertssen een grondverzetbedrijf op, nadat hij noodgedwongen zijn landbouwactiviteiten moest staken door de expansie van de Antwerpse Haven. Anno 2021 is Aertssen Group onder leiding van de derde generatie (Greg Aertssen) uitgegroeid tot een internationaal gerespecteerde partner voor de bouw en industrie, waarvoor een waaier aan diensten wordt aangeboden zoals grote infrawerken, hijsprojecten, uitzonderlijk transport en de opslag en assemblage van zware landbouw- en constructiemachines.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.