Nieuws Antwerpen Aertssen Group uit Stabroek vervoegt lijst Best Managed Companies

Aertssen Group uit Stabroek vervoegt lijst Best Managed Companies

Aertssen Group uit Stabroek vervoegt lijst Best Managed Companies

Voor het vierde jaar op rij erkent het Best Managed Companies-programma private bedrijven voor hun uitmuntende ondernemerschap. Het Stabroekse Aertssen Group is één van de vijf laureaten van dit jaar en voegt zich bij het lijstje bedrijven dat het label behouden. E.D.&A. uit Kalmthout en Vanbreda Risk & Benefits uit Antwerpen krijgen het Gold-label als erkenning voor het behouden van het Best Managed Company label voor vier opeenvolgende jaren.

Sinds 2018 gaan Deloitte Private en Econopolis op zoek naar sterk presterende bedrijven in het Belgische ondernemerslandschap. Tijdens het hele proces van het programma worden bedrijven begeleid door een Deloitte Private Best Managed Companies coach. De coaches toetsen strategie, operationele en financiële processen aan het Best Managed Companies internationaal framework. Het programma breidt dit jaar verder uit door bedrijven te erkennen die vier opeenvolgende jaren met succes het label van Best Managed Companies hebben behouden.

Onder de laureaten zijn er ook dit jaar enkele Antwerpse bedrijven te vinden. Zo wordt Aertssen Group erkend als Best Managed Company en krijgen E.D.&A. uit Kalmthout en Vanbreda Risk & Benefits uit Antwerpen voor het eerst een Gold Label omdat zij sinds 2018 elk jaar opnieuw erkend werden als Best Managed Company. Ook Quality by Design uit Wilrijk, Soudal Group uit Turnhout en Zuidnatie uit Antwerpen zijn de bedrijven uit de provincie Antwerpen die het label behouden.

Bruno Peelaers, Best Managed Companies Programme Director: “Na een uitdagend jaar voor veel bedrijven is het belangrijker dan ooit om het leiderschap van deze private bedrijven te erkennen. Het vereist veerkracht en wendbaarheid en dit zijn precies de waarden die door het Best Managed Companies programma worden erkend, ondersteund en gestimuleerd.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.