Nieuws Antwerpen Aertssen Group versterkt zich met ADM Team Heavy Weight

Aertssen Group versterkt zich met ADM Team Heavy Weight

Aertssen Group versterkt zich met ADM Team Heavy Weight

STABROEK – Aertssen Group neemt de activiteiten van transportbedrijf ADM Team Heavy Weight uit Westerlo over. Met de overname verstevigt Aertssen zijn positie in de sector van uitzonderlijk vervoer en wordt de verdere internationale expansie ondersteund. De Stabroekse groep profiteert dankzij de overname van een strategische locatie langs het Albertkanaal.

Het internationaal familiebedrijf Aertssen Group is gespecialiseerd in uitzonderlijke transporten, logistieke dienstverlening, bouw- en infrastructuurwerken, kraanverhuur, groene energie en vastgoedontwikkeling. Sinds 2018 maken Kranen Michielsens en Roll-it deel uit van de groep en in januari 2019 werden ook Envi en Willy Crommen overgenomen.

Nu vervoegt ook ADM Team Heavy Weight, een transportbedrijf uit Westerlo met 20 jaar ervaring in vervoer van ladingen met uitzonderlijke afmetingen en gewichten, de Stabroekse groep. Het bedrijf uit de Kempen stelt een 20-tal mensen te werk en beschikt over een uiterst modern en hoogtechnologisch wagenpark.

Strategische ligging aan Albertkanaal

Met de overname wil Aertssen Group de strategische locatie van ADM Team Heavy Weight, vlakbij het Albertkanaal, benutten om de marktpositie te versterken. Het bedrijf paalt namelijk aan de heavy rorokade waar goederen trimodaal (weg, water en spoor) kunnen getransporteerd worden. Ook het ruime netwerk van internationale klanten zorgt dat de verdere internationale uitbreiding in uitzonderlijk vervoer voor Aertssen Group binnen handbereik ligt.

De overname past in het groeiplan van de Stabroekse groep, die zich de laatste jaren sterk inzet op logistieke dienstverlening. In het Logistiek Park Waasland bouwt Aertssen Logistics een gloednieuw logistiek centrum van 14 hectaren voor constructie- en landbouwmachines. Daarnaast beschikt het al over een trimodale terminal van 10 hectare in de haven van Antwerpen.

Aertssen Group is wereldwijd actief in meer dan 20 landen en realiseerde in 2018 met meer dan 1.500 medewerkers een omzet van 260 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.