Nieuws Antwerpen Ageas tekent bij Raposa

Ageas tekent bij Raposa

Ageas tekent bij Raposa

raposaraposaDe verzekeringsgroep Ageas heeft het boekhoudpakket RACS van Raposa gekocht. Daarmee realiseert het Antwerpse softwarebedrijf een heuse doorbraak. “We hebben echt niet veel inspanningen moeten doen om Ageas  de kwaliteiten van ons systeem bij te  brengen”, zegt Eric Goossens. “We konden de mensen van het Ageas Corporate Center al met één demo overtuigen.”

Raposa uit Borsbeek doet het uitstekend. Het kleine softwarebedrijf haalt het ene contract na het andere binnen. Met grote namen als CMB, Exmar, de VUB, TUI, Jetair, Montea enz. Nu ook nog Ageas. Volgens Wouter Smekens van het verzekeringsbedrijf is RACS van Raposa effectief “als meest volledige en gebruiksvriendelijke kandidaat uit de bus gekomen.”

Raposa viseert met zijn boekhoudpakket middelgrote ondernemingen met een eigen boekhouddienst van 5 tot 100 mensen.  Het analytisch financieel managementsysteem met een ingebouwde business intelligence blijkt het in die omgeving uitstekend te doen. Ook voor het beheer van de onderscheiden holdingmaatschappijen uit de groep van Ageas kan RACS een sterke toegevoegde waarde betekenen, heet het in Borsbeek.

RACS omvat als softwaresuite volledige modules voor algemene boekhouding, aankoop- en voorraadbeheer, projectmanagement en automatische factuurverwerking en ondersteunt de sponsor-klanten die voldoende vertrouwen hadden in de expertise van het team om de ontwikkeling mee te financieren. Het systeem beschikt zelfs over een ingebouwde consolidatierapportering. Precies omdat RACS gebouwd is op de expertise van ervaren accountants is de dynamische systeemtechnologie” een echte droom voor financiële managers.”

Bij Raposa werken vandaag 10 man. De firma is voor 100% in handen van Eric De Vos. Verleden jaar werd een omzet gerealiseerd van 1,7 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.