Nieuws Antwerpen Agfa-Gevaert zit op schema

Agfa-Gevaert zit op schema

Agfa-Gevaert zit op schema

MORTSEL – Beeldvormingsgroep Agfa-Gevaert heeft de resultaten voor het derde kwartaal gepubliceerd. Daaruit blijkt dat de Mortselse groep op schema zit.

Agfa kon de omzet in het derde kwartaal 2,6 procent opkrikken tot 553 miljoen euro. Daarmee doet de Mortselse beeldvormingsgroep beter dan verwacht. “Voor het tweede kwartaal op rij konden we een omzetgroei rapporteren. De meeste van onze groeimotoren presteerden goed”, zei Christian Reinaudo, President en ceo van de Agfa-Gevaert Groep.

De aangepaste ebitda-winst (de winst voor interesten, belastingen, afschrijvingen en waardeverminderingen) bedroeg conform de verwachtingen 24 miljoen euro, tegen 21 miljoen euro een jaar eerder. Onder streep restte een verlies van 4 miljoen euro.

Agfa HealthCare

Agfa-Gevaert hoopt de geplande verkoop van een deel van de IT-activiteiten van Agfa HealthCare tegen het einde van het jaar af te ronden. “In het derde kwartaal startten we het veilingproces op voor de verkoop van een deel van de IT-activiteiten van Agfa HealthCare. Het veilingproces verloopt zoals gepland”, aldus nog Christian Reinaudo.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.