Nieuws Antwerpen Ahlers investeert 3 miljoen in nieuw kantoorgebouw in Rusland

Ahlers investeert 3 miljoen in nieuw kantoorgebouw in Rusland

Ahlers investeert 3 miljoen in nieuw kantoorgebouw in Rusland

ANTWERPEN – Logistiek dienstverlener Ahlers blijft groeien en investeert 3 miljoen euro in een nieuw kantoorgebouw in Sint-Petersburg ter ondersteuning van zijn regionale cluster GOS en de Baltische Staten.

Ahlers opende zijn eerste kantoren in Rusland in 1993 in Sint-Petersburg. Inmiddels telt Ahlers Rusland meer dan 300 medewerkers verspreid over vijf locaties: in Sint-Petersburg, Moskou, Chelyabinsk, Novorossiysk en Novosibirsk.

“Ahlers rondt de kaap van 110 jaar geschiedenis door de uitbreiding van zijn internationale aanwezigheid en de gestage groei van zijn activiteiten in Rusland en de GOS-landen. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij onze activiteiten in de regio verder uitbouwen”, zegt Stefan Van Doorslaer, ceo van Ahlers. “De nieuwe kantoorruimte creëert een innovatieve en stimulerende omgeving voor onze medewerkers, onze grootste troef.”

In de afgelopen jaren heeft Ahlers Rusland zijn activiteiten en omzet vermenigvuldigd dankzij een continue organische groei, gegenereerd door de opening van nieuwe magazijnen in Chelyabinsk en Novosibirsk, het douane-entrepot in Sint-Petersburg en de introductie van nieuwe diensten.

“We verwachten de bouwwerkzaamheden af te ronden in de loop van de tweede helft van 2020. Het nieuwe kantoor zal 3.000 m² eigentijdse werkruimte bieden aan de huidige en toekomstige werknemers van Ahlers in Sint-Petersburg,” aldus Lodewijk De Meulemeester, projectleider.

Ahlers telt 650 medewerkers op diverse locaties in Europa, Azië, Rusland en het GOS en biedt innovatieve en efficiënte oplossingen in zes domeinen: logistieke ondersteuning bij de opslag van goederen, het faciliteren van handelsactiviteiten, oplossingen voor de volledige logistieke keten, project cargo management, logistiek met toegevoegde waarde en data-analyses.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.