Nieuws Antwerpen Ahlers nam Antwerp Breakbulk Agencies over

Ahlers nam Antwerp Breakbulk Agencies over

Ahlers nam Antwerp Breakbulk Agencies over

ahlersDe scheepsagentuur Antwerp Breakbulk Agencies (ABA) is overgenomen door Ahlers Belgium. ABA moet het vooral van gespecialiseerde transporten hebben. Ahlers zet in dit opzicht de bestaande contracten verder. Het gaat dan om de scheepvaartlijnen Onego Shipping, Hartel Shipping, Nepa/Hangfa en LCL/FCL.

ABA is als scheepsagentuur al vele jaren perfect geïntegreerd in het Antwerpse havengebeuren. Het bedrijf rond Hans van der Woude organiseert met name vooral cargo die niet in containers opgeslagen wordt. De zogenaamde breakbulk is in dit opzicht zowat de historische kern van de haven van Antwerpen.

Ahlers Belgium garandeert ABA als maritieme en logistieke dienstverlener verruimde internationale marktmogelijkheden. Ahlers is immers actief in meer dan 20 landen en stelt zo’n 900 mensen tewerk. Het bedrijf aan de Noorderlaan wordt aangestuurd door Roel Vanmaele. Hans van der Woude blijft van zijn kant de traditionele activiteiten van ABA mee begeleiden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

ITZU opent Antwerpse hub

ITZU [It’s you] investeert in een gloednieuwe hub aan de Mechelsesteenweg in Antwerpen. Daarmee wil de HR- en facilitaire dienstengroep… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.