Nieuws Antwerpen Albert Heijn breidt thuisleveringen in Antwerpse rand uit

Albert Heijn breidt thuisleveringen in Antwerpse rand uit

Albert Heijn breidt thuisleveringen in Antwerpse rand uit

REGIO – Warenhuisketen Albert Heijn breidt zijn thuisleveringen uit naar een bijkomende reeks gemeenten rond Antwerpen. Nadat Albert Heijn eind juli thuisleveringen lanceerde in een reeks gemeenten rond Antwerpen, kunnen vanaf volgende week ook klanten in de noordelijke rand van Antwerpen hun boodschappen thuis laten leveren.

Thuislevering door Albert Heijn wordt mogelijk in Deurne, Borgerhout, Schoten, Schilde, Wommelgem en Wijnegem. Klanten kunnen deze week al bestellen, de leveringen gebeuren vanaf volgende week.

“De slots in de eerste regio zitten voor 90% vol, wat duidelijk aantoont dat onze propositie met veel goesting wordt omarmd door de klant”, legt woordvoerder Ann Maes uit.

Expansie

Daar blijft het niet bij, want Albert Heijn wil op korte termijn de thuislevering nog verder uitbreiden. Het ligt nog niet vast naar welke gemeenten. In ieder geval ziet AH potentieel in nog andere regio’s dan de Antwerpse.

Daarbovenop heeft Albert Heijn grootse online plannen in ons land: de foodretailer gaat voor een ‘online first’-strategie. Dat betekent dat AH ook wil gaan thuis leveren op locaties waar nog geen fysieke supermarkten van de keten zijn. “We willen Vlaanderen echt inkleuren met de thuisleveringspropositie en onze greep op de fysieke markt vergroten met online”, aldus Maes.

Zoiets is mogelijk omdat met deze formule niet vanuit de winkel wordt geleverd. De leveringen worden klaargemaakt in het distributiecentrum in Eindhoven en dan naar de Belgische hub in Turnhout gebracht. Van daaruit gebeurt de ‘last mile’-bezorging.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.