Nieuws Antwerpen Albert Heijn in voormalige Peugeot-garage

Albert Heijn in voormalige Peugeot-garage

Albert Heijn in voormalige Peugeot-garage

peugeotDe geruchtenmolen draaide al even op volle toeren, maar de kogel is door de kerk. In de Karel Oomsstraat in Antwerpen komt een splinternieuwe Albert Heijn winkel. Op de plek waar in 1904 de eerste Minerva autofabriek werd gebouwd en waar nu de voormalige Peugeotgarage is gevestigd, kan je in het voorjaar van 2015 komen kennismaken met de persoonlijke service, het verrassend assortiment en de Hollandse prijzen van Albert Heijn.

In het voorjaar van 2015 kan de Antwerpenaar ook in de Karel Oomsstraat zijn hartje ophalen aan typische Hollandse producten, A-merken en huismerken. In deze laatste categorie vind je merken als AH Huismerk, AH Excellent, AH puur&eerlijk en AH Basic terug. Naast het reguliere Albert Heijn-assortiment is er zo’n extra 10% Belgische producten toegevoegd voor de consument.

Voor Albert Heijn is het belangrijk dat dagdagelijkse boodschappen betaalbaar blijven en dat mensen met plezier komen winkelen. Persoonlijke service is hierbij enorm belangrijk. Elke week is er een bonusfolder, twee keer per jaar zijn het hamsterweken, we doen Joker-promoties, enzovoort.

Na filialen op de Groenplaats en het Hessenplein, op het Kiel en in Hoboken, wordt dit de vijfde vestiging in Antwerpen stad en de dertiende vestiging in de provincie. Er worden maar liefst 146 parkeerplaatsen voorzien, zodat klanten rustig kunnen komen winkelen en overlast voor de buurt vermeden wordt. Buiten de openingsuren zal de parking worden opengesteld voor buurtparkeren.

De nieuwe winkel zal werkgelegenheid bieden aan 75 mensen. De vacatures gaan eind dit jaar open.

Met de opening van de nieuwe winkel zet Albert Heijn zijn offensief op de Belgische markt verder. In de afgelopen maanden openden de Nederlanders al zo’n 70 supermarkten in het hele land.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.